Skola/förskola

Beställ era förskolefotografier, klicka här…»

Skola/förskola
Som förskolefotograf kan Täby Foto stoltsera med över 25 års erfarenhet, vilket gör att vi har all den kunskap och erfarenhet som både föräldrar och förskolor har rätt att kräva. Vår filosofi
att alltid få med minst ett bra porträtt på varje barn kräver stor skicklighet och engagemang av fotografen. Vår fotograf har stor erfarenhet av fotografering i både ateljé, förskolor och skolor.

forskola

Fotograferingsdagen dyker fotografen upp i god tid före den överenskomna starttiden och hälsar på runt i avdelningarna för att presentera sig samt bekanta sig med de barn som redan är
på plats.

På det viset kan man ofta smyga igång med fotograferingen långt innan utsatt tid, vilket sparar mycket tid i slutändan då det börjar närma sig lunch. Utan stress klarar man upp till 5 avdelningar före lunch om man bara lägger upp planeringen rätt.

Allt vi fotograferar – producerar vi själva för att säkerställa den höga kvalitét som vi har genom åren blivit kända för. Detta gör även att vi alltid håller bra leveranstider både efter en fotografering och då man vill beställa fler bilder. Även om vi fotograferar förskolor ända fram till vecka 49 levererar vi bildpaketen senast luciaveckan.
Efterbeställningar tar normalt 1 vecka.

Ett måste för att lyckas som barnfotograf:
– Det skall vara kul.